Left Doodads Right Doodads

Spin en Spiral Art Station

Over Spin en Spiral Art Station

De Crayola Spin en Spiral set is een multifunctionele knutselset voor de echte creatieveling! Twee superleuke activiteiten in één! De Crayola Spin en Spiral knutselset laat kinderen eerst fantastische ronde mandela designs maken met viltstiften. Vervolgens laat je de ontwerpen ronddraaien voor wilde en kolkende verfdesigns.

Spiral kunst
Leg een papieren disk in de linkercirkel van de set. Kies een tandwiel en plaats deze op het papier. Zorg dat de tandwieltjes in elkaar haken. Zet een stiftpunt in één van de kleine gaatjes van het tandwiel. Beweeg de stiftpunt en het tandwiel rond over het papier. Zorg dat de tandjes altijd in elkaar blijven zitten terwijl je ronddraait! Gebruik steeds andere tandwielen en kleuren om unieke patronen en mandala’s te creëren! Als je mandala klaar is, kun je je tekening inkleuren om ze nog fraaier te maken.

Spin kunst
Ben je klaar met het maken van mooie mandala’s en patronen? Dan kun hierna ook nog met deze set unieke creaties maken met inkt. Leg een papieren disk in de rechtercirkel van de set. Druk een paar keer op de draaiknop om het papier snel rond te laten draaien. Maak de inktkflesjes open en druppel de kleuren op de papieren disk. Zodra het draaien is gestopt, kijk naar je design. Wat voor gave effecten kan jij creëren met inkt?

De Crayola Spin en Spiral set is heel gemakkelijk te gebruiken voor kinderen. Er zijn geen batterijen benodigd. Een simpele druk op de knop laat de schijf draaien. Daarnaast is de inkt gemakkelijk van de set af te vegen met een papieren doekje. Ook bevat de Spin en Spiral Set een handig opbergvak om accessoires in te bewaren. Zo kan de set supermakkelijk weer opgeborgen worden! Je kunt de delen apart gebruiken van de spin en spiral set of na elkaar om supergave effecten te creëren!