Reuze Ringwerpen in 3D

3-D Giant Ring Toss on the Sidewalk craft

Teken kleurrijke cirkels die magisch diepte krijgen als je het 3D brilletje opzet. Om het spel te spelen, vang je de ringen door er een hoepel omheen te gooien!

 • 1.

  Teken meerdere grote cirkels op een veilige plek op de stoep, speelplek of op straat met Crayola 3D Stoepkrijt. Deze cirkels vormen je doel dus ze moeten kleiner zijn dan je hoepels!

 • 2.

  Om de beste 3D effecten te creëren, laat je een dun lijntje open tussen elke krijtkleur. Voor maximaal 3D effect gebruik je koele kleuren zoals blauw, paars en groen naast warme kleuren zoals rood, geel en oranje. Kleur elke cirkel helemaal in. Zet af en toe de 3D bril op terwijl je aan het tekenen bent, zodat je ziet welk effect je gecreëerd hebt.

 • 3.

  Teken op korte afstand van de doelcirkels lijnen op de grond waar de spelers achter moeten staan. Zet de lijn voor de jongere spelers dichterbij dan die voor de oudere kinderen.

 • 4.

  Speel om de beurt: rol, schuif of gooi de hoepels op de doelringen. Geef de cirkels punten om de score bij te houden. Als een deel van je hoepel de doelcirkel raakt, tellen de punten niet. Als je het moeilijker wilt maken, begin je nog een stap verder van de cirkels af.