Hoe verwijderen Washable Glitter Paint van carpet100 nylon

Dep de vlek met een vochtige spons, spoel de spons daarbij zo vaak als nodig uit. Als er een vlek zichtbaar blijft, doe dan wat alcohol op een watje en dep schoon. Als de vlek hardnekkig blijft, doe alcohol op een watje en leg het op de vlek met een gewicht op het watje. Dek af met een glazen pot of iets dergelijks om het watje vochtig te houden en laat een nacht inweken. Als de vlek nog steeds te zien is, gebruik Spot Shot volgens de aanbevelingen op de verpakking. NB: Laat Spot Shot niet langer dan 8 uur inwerken. Controleer na 4 uur.

Let op...

De suggesties voor het verwijderen van vlekken zijn samengesteld als een service aan onze klanten. Wij garanderen het resultaat dat u met deze werkwijzen bereikt niet en nemen hier geen verantwoordelijkheid voor. U kunt ook uw lokale wasserij raadplegen voor verdere aanbevelingen.

Voordat u een methode kiest voor het verwijderen van vlekken, kunt u de werkwijze het best eerst op een onopvallende plaats van het materiaal of het te reinigen oppervlak testen. Houd er rekening mee dat deze methoden voor het verwijderen van vlekken het gebruik van gevaarlijke producten omvatten en uitsluitend bedoeld zijn voor volwassenen. Crayola raadt het gebruik van deze methoden door kinderen af.

In veel werkwijzen worden specifieke productmerken aanbevolen. Dit zijn de merken die in ons laboratorium het meest effectief bleken. Lees altijd de aanbevolen procedures en waarschuwingen op de individuele verpakkingen. Producten van concurrerende merken kunnen even goed werken.