Hoe verwijderen Washable Glitter Paint van Terra cotta tiles and pots

Als u de vlek opmerkt vóór het wassen, spoel af met warm water. Was met wasmiddel in heet water voor ongeveer 12 minuten (intensieve wascyclus). Laat een uur weken in een OxiClean of Clorox-2-oplossing volgens de instructies op de verpakking. Herhaal het wasprogramma. Herhaaldelijk wassen zou uiteindelijk alle resterende vlekken moeten verwijderen.

Let op...

De suggesties voor het verwijderen van vlekken zijn samengesteld als een service aan onze klanten. Wij garanderen het resultaat dat u met deze werkwijzen bereikt niet en nemen hier geen verantwoordelijkheid voor. U kunt ook uw lokale wasserij raadplegen voor verdere aanbevelingen.

Voordat u een methode kiest voor het verwijderen van vlekken, kunt u de werkwijze het best eerst op een onopvallende plaats van het materiaal of het te reinigen oppervlak testen. Houd er rekening mee dat deze methoden voor het verwijderen van vlekken het gebruik van gevaarlijke producten omvatten en uitsluitend bedoeld zijn voor volwassenen. Crayola raadt het gebruik van deze methoden door kinderen af.

In veel werkwijzen worden specifieke productmerken aanbevolen. Dit zijn de merken die in ons laboratorium het meest effectief bleken. Lees altijd de aanbevolen procedures en waarschuwingen op de individuele verpakkingen. Producten van concurrerende merken kunnen even goed werken.