Hoe verwijderen Washable Glitter Paint van upholstery

Bevochtig een spons met water en veeg over de vlekken van de buitenkant naar het midden van de vlek. Als de vlek blijft, bevochtig een spons met alcohol en dep op de vlek om die te absorberen. Spoel de spons daarbij zo vaak als nodig uit en bevochtig opnieuw met alcohol. Gebruik tapijt- en bekledingsshampoo volgens de aanwijzingen op de verpakking. Als de vlek zichtbaar blijft, gebruik dan Capture vlekkenreiniger volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Let op...

De suggesties voor het verwijderen van vlekken zijn samengesteld als een service aan onze klanten. Wij garanderen het resultaat dat u met deze werkwijzen bereikt niet en nemen hier geen verantwoordelijkheid voor. U kunt ook uw lokale wasserij raadplegen voor verdere aanbevelingen.

Voordat u een methode kiest voor het verwijderen van vlekken, kunt u de werkwijze het best eerst op een onopvallende plaats van het materiaal of het te reinigen oppervlak testen. Houd er rekening mee dat deze methoden voor het verwijderen van vlekken het gebruik van gevaarlijke producten omvatten en uitsluitend bedoeld zijn voor volwassenen. Crayola raadt het gebruik van deze methoden door kinderen af.

In veel werkwijzen worden specifieke productmerken aanbevolen. Dit zijn de merken die in ons laboratorium het meest effectief bleken. Lees altijd de aanbevolen procedures en waarschuwingen op de individuele verpakkingen. Producten van concurrerende merken kunnen even goed werken.